Een stap verder in ruimte,
privacy en woonbeleving

De parktuin van Villadour (61a10ca) maakt deel uit van een groter parkdomein van enkele hectaren langs de Koning Albertlaan, waarin de omliggende Urban Villa’s in het verleden reeds vorm gaven aan de omgeving. Met haar hedendaagse, krachtige en tijdloze architectuur bouwt Villadour hierop verder. Met 16 buitengewone villamenten gaan we een stap verder in ruimte en woonbeleving.

Bij het oprijden van het parkeerdomein vinden uw gasten 6 parkeerplaatsen voor bezoekers en 2 privé buitenstaanplaatsen. Een fietsenstalling wordt voorzien in de voortuin van de inkompartijen. Van hieruit slingeren ook de wandelpaadjes naar de gemeenschappelijke tuin en de poortjes van de privé-tuinen.

Het belevingspleintje met zitbank zorgt dan weer voor de ontspanningsplek voor elke bewoner, de familie en vrienden. Een gelegenheid voor een spelletje jeu de boules, of een aperitiefje samen in de tuin.

Villadour wordt verdeeld over twee traphallen (A en B) en 3 bouwlagen. Waar u zich ook bevindt, elke tuin en elk terras heeft een eigen uitzicht op de tuin en het groenscherm van bestaande bomen. Door de bijzondere vormgeving staat elk villament op zich en is rust en privacy een garantie. Met oppervlaktes van 147 tot 212 m² is elk villament buitengewoon ruim. Plafondhoge ramen, grote leefruimtes en echte leefterrassen vormen het hoogwaardig karakter van Villadour. De privacy van elke bewoner is gegarandeerd, zowel binnen als buiten, samen met een bijzondere woonbeleving en comfort.

Villadour Lanaken - gelukkig koppel met boek in de zetelVilladour Lanaken - koppel in de leefruimteGelukkig koppel dinerend in de tuin

Met GLAUDIS kiest u voor buitengewoon kwalitatief wonen. Net zoals onze andere projecten, blinkt Villadour uit in woonbeleving. Elk villament beantwoordt aan onze strenge woonnormen. Daarnaast wordt elke centimeter benut en gaat het designteam op zoek naar extra nuttige ruimtes, zoals de combinatie wasberging/gastenbadkamer, een bureauhoekje, een ontspanningsruimte, dressings en ensuite badkamers.

Onze grondplannen worden uiterst zorgvuldig voorbereid, rekening houdend met luxueus comfort en praktische oplossingen. Koopt u voor de start van de werken, dan kan u ook de ruimtes en binnenmuren naar uw persoonlijke wensen aanpassen.

Uniek in ruimte en vorm

Om uw wooncomfort naar het hoogst mogelijke niveau te tillen, rusten we elk villament uit met een warmtepomp en geïntegreerd domotica-systeem. Van het aansturen van licht en geluid, over verwarming en ventilatie, tot het ontvangen van bezoekers: u heeft uw woning letterlijk bij de hand.

Er is een “in house” touchscreen scherm in de leefruimte, maar ook met uw smartphone of tablet stuurt u alles eenvoudig aan. Het systeem optimaliseert uw energiebeheer en verhoogt de veiligheid. In Villadour verbetert technologie uw wooncomfort en gebruiksgemak. Een akoestiek van wereldklasse zorgt dat u in alle rust geniet van uw woning.

Slimme en stille woning

Zicht op De Hemelijn vanuit het gemeenschappelijk domein

Buitengewoon kwalitatief wonen wordt nog fijner met een bijzondere buitenruimte. Alle villamenten hebben opvallend ruime leefterrassen waar het aangenaam vertoeven is. In de lente- en zomermaanden wordt uw terras echt een verlengstuk van de leefruimte. Heeft u een volledig overdekt terras, dan kan u dit ook als wintertuin afsluiten met de sliding-glass oplossing die het hele jaar door voor een extra binnenruimte zorgt. In het unieke ontwerp van Villadour zijn beleving en privacy complementair.

Elke villament staat bovendien in directe verbinding met de grote omliggende tuin. Elke woning heeft een eigen en uniek zicht – zonder inkijk – over de omgeving. Bij de villamenten op het gelijkvloers loopt het terras naadloos over in de privatieve tuin.

Bijzondere buitenruimtes

Toegang & parkeren

De toegang met badgecontrole garandeert de veiligheid en uw privacy. Bezoekers parkeren hun voertuig op de private parking van Villadour terwijl u uw wagen veilig ondergronds stalt. Van daaruit neemt u rechtstreeks de lift tot aan uw villament. Voor uw fiets voorzien we een grote gemeenschappelijke fietsenstalling. Uiteraard kan u de fiets ook in uw individuele berging stallen.

Luchtbeeld van Villadour