Onze vijf buitengewone pijlers
voor kwalitatief wonen

De kwaliteitsnormen van GLAUDIS vormen het draaiboek voor ieder nieuw project. Onze strenge checklist is uw garantie op een buitengewoon villament waar we allen trots op zijn.

Geniet van full-service en laat u inspireren door onze ontwerpen op maat. Wij bieden u een one-stop-interieuroplossing zodat bij uw verhuis alles naar wens is. U kan vanaf ontwerp tot oplevering rekenen op het advies en de stapsgewijze begeleiding van ons gedreven team van ervaren interieurarchitecten.

Interieur op maat

Kwaliteit start bij het ontwerp. Hier staat een optimale woonbeleving centraal. Compromisloos en met een synergie tussen ruimtegevoel, lichtinval, comfort en privacy. Een doorgedreven oefening die elk villament bijzonder maakt.

Optimale woonbeleving

Zowel in ruwbouw, binnen- als buitenafwerking werken we uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen. Al onze keuzes zijn gebaseerd op een bijzondere aandacht voor akoestiek, esthetiek en detail. Uw garantie voor een uitzonderlijke kwaliteitsstandaard in materiaalgebruik, techniek, architectuur en wooncomfort.

Uitzonderlijke kwaliteit

We hanteren strenge normen om energie-efficiënt warmte, ventilatie en koeling te verzekeren. De kwaliteit van de gebouwen en slimme, technische installaties vormen de basis om uw energierekening tot een minimum te herleiden. De daken van onze projecten worden volledig bedekt door zonnepanelen die elk villament apart voorzien van hernieuwbare energie. Aanvullend kan u een weloverwogen keuze maken voor een warmtepomp, een laadpaal of een thuisbatterij.

Energiezuinig wonen

Bij ons koopt u vastgoed met waarde dankzij het onderscheidend karakter van ieder project en de juiste kwaliteit/prijs verhouding. Uitgelezen locaties, tijdloze en duurzame architectuur, kleinschalig, stijlvol, kwalitatief, persoonlijk en kenmerkend. Een bewuste keuze van iedere klant op zoek naar echte waarde. Dit verzekert u de juiste investering voor huidige en toekomstige generaties.

Bewuste waardegarantie

MAAK HIER UW AFSPRAAK

Wilt u kennismaken met de buitengewone GLAUDIS-kwaliteit? Bezoek onze kijk-villamenten van Bluebelle Lummen of Bo'Cour in Hoeselt en stap binnen in een oase van luxe en rust. Maak vandaag nog een afspraak via T. 013 69 00 19 of via ons contactformulier.

Bezoek onze kijk-villamenten